Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Atkins:pindasoep, lekker pittig (Atkinsvariatie) Fase 2,3,4

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   Magda
Mega Weegclubfan
Mega Weegclubfan


Geregistreerd op: 10-2-2004
Berichten: 693
Dieet: Karin de Zoete
Woonplaats: Betuwe


  Reageer met quote
Pittige amandelsoep met sperziebonen en kip (4 personen)
(aangepast recept, origineel was het pindasoep)

Ingredi?«nten:

Een paar lepels amandelpasta (4,3 kh/100gr)
Sperziebonen 100 gr (5kh)
Ui 1 (10kh/100gr)
Olie 2 el (0kh)
Bouillon (van tabletten Knorr) 3/4 liter (0kh)
Knoflook 2 tenen (0 kh)
Gemberpoeder 1 tl (?kh)
Sambal oelek 2 tl (?kh)
Zout (0kh)
Kipfilet 250 gr. (0kh)

Bereiding:

Maak bouillon van de bouillonblokjes, leg de kipfilet erin en kook deze gaar in ongeveer 20 minuten, haal de kipfilets eruit en laat ze afkoelen om ze daarna in stukjes te snijden.
Maak intussen de sperziebonen schoon en snijd ze in kleine stukjes.
Snipper de gepelde ui.
Bak de gesnipperde ui en de uitgeperste knoflooktenen in de olie in een soeppan glazig.
Voeg de bouillon en sperziebonen toe.
Kook de sperziebonen in de bouillon in circa 10 minuten beetgaar.
Roer de amandelpasta, het gemberpoeder en de sambal oelek door de bouillon. Voeg de kip toe. Breng eventueel op smaak met zout en peper.

Heerlijk!
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: zo 21 mrt 2004 15:24    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1